Digital Markedsføring

Det digitale landskab vokser og vokser, og det betyder, at mulighederne for at markedsføre din virksomhed bliver flere og flere.

Organisk (gratis) trafik, sociale medier, nyhedsbreve og loyalitetsprogrammer er bare nogle få af de mange muligheder, der er i dag for at udbrede kendskabet til din virksomhed og øge din omsætning.

Men det kan godt være lidt af en jungle. Alle mulighederne for markedsføring har en hel række retningslinjer og procedure for best practices, der kan gøre det til en stor opgave at forstå og gøre det hele selv. Og så tager tiden, du bruger på markedsføring jo tid fra arbejdet i din virksomhed.

Derfor vælger mange at få hjælp til deres digitale markedsføring, og jeg vil meget gerne hjælpe dig med både strategier og eksekvering på de platforme og med de typer af markedsføring, som du har behov for.

Når jeg arbejder med markedsføring, hvadenten det er SEO, sociale medier eller annoncering, tager jeg udgangspunkt i din virksomheds værdier, identitet og målsætninger. Vi finder i fællesskab frem til, hvilke kanaler du vil få mest effekt af ud fra dine konkrete ønsker og behov.

Og effekt, og værdi, er vigtigt for mig, når du vælger mig til at stå for din markedsføring. Både værdi for dine kunder og værdi for dig. Hvis ikke din markedsføring på tværs af kanaler skaber værdi, har de ingen effekt. Derfor hænger de to ord uløseligt sammen og er en afgørende del af mit mindset, når jeg arbejder.

Har du spørgsmål til digital markedsføring? Eller er du i tvivl om, om du bør satse mere på en eller flere af de digitale muligheder. Så skal du ikke tøve med at kontakte mig på:

mobil: 5122 1238 eller på jesper@udafboxen.com

5 simple råd til 
bedre content

01

Undgå at skrive “man” og “sig”, men skriv i stedet “du”, “din og “dig”

02

Undgå for mange fagtermer og egne, indforståede ord og vendinger i dit sprog

03

Skriv samtidig korte, letlæselige afsnit så kunden ikke drukner i sammenhængende tekst

04

Skriv aktivt fremfor passivt. “Vi løser dine problemer” i stedet for “Dine problemer løses af os”

05

Dine overskrifter skal indeholde keywords og samtidig være sigende og fængende