Søgemaskineoptimering

- Optimer din hjemmeside til bedre placeringer på Google

Oplever du, at din hjemmeside ikke vises på side 1 på Google, men simpelthen drukner blandt dine konkurrenter?

Så er det muligvis, fordi din side ikke er optimeret til søgemaskinen. Søgemaskineoptimering er afgørende for, at din hjemmeside bliver vist øverst i resultaterne, så hvis du ikke har fået det gjort, skal du gøre det nu.

Der er mange elementer i SEO-arbejde, og det skal jeg nok lade være med at gå i tekniske detaljer med her (smiley?). Det vigtigste for mig at sige er, at hvis din hjemmeside bliver SEO-optimeret vil du opleve, at den med tiden “arbejder gratis” for dig og din virksomhed.

En af de store fordele ved SEO-optimering er, at man helt selv styrer, hvilke informationer om siden, der vises i søgeresultaterne på Google. Det giver dig både den sikkerhed, at du ved, hvad dine potentielle kunder ser om dig og dine ydelser/produkter, men det er også god service at levere de helt rigtige informationer til de brugere, der overvejer at besøge din side. Og Google kan godt lide gode brugeroplevelser.

En anden stor fordel ved SEO-optimering er, at man med de rigtige ord kan opfordre folk til at gøre præcis det, du gerne vil have dem til! Med en forståelse for både Googles retningslinjer, sprog og digital adfærd kan jeg hjælpe dig med at gøre din side mere attraktiv at besøge. Og dermed sikre dig flere klik. UDEN at skulle betale for klikkene, som du skal ved annoncering.

SEO-optimering er organisk (gratis) markedsføring. Og selvom det kan tage tid, før den fulde effekt af arbejdet kan ses, er det et afgørende element i at gøre din virksomhed synlig.

Kort fortalt: Vil du kunne konkurrere med andre virksomheder på Google, er SEO en afgørende del af løsningen!

Vil du vide mere eller høre, hvordan jeg kan hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte mig på mobil: 5122 1238 eller på jesper@udafboxen.com

5 simple råd til 
bedre content

01

Undgå at skrive “man” og “sig”, men skriv i stedet “du”, “din og “dig”

02

Undgå for mange fagtermer og egne, indforståede ord og vendinger i dit sprog

03

Skriv samtidig korte, letlæselige afsnit så kunden ikke drukner i sammenhængende tekst

04

Skriv aktivt fremfor passivt. “Vi løser dine problemer” i stedet for “Dine problemer løses af os”

05

Dine overskrifter skal indeholde keywords og samtidig være sigende og fængende