E-mail Marketing

Selvom e-mail marketing har eksisteret i mange år, og flere gange er blevet spået til at miste sin effekt, er det stadig en af de mest effektive markedsføringskanaler.

Selvom e-mail marketing har eksisteret i mange år, og flere gange er blevet spået til at miste sin effekt, er det stadig en af de mest effektive markedsføringskanaler.

Med e-mail marketing kan du opfordre dine kunder og mailabbonenter til at engagere sig i dit indhold, hvadenten du deler et blogindlæg, en opskrift eller tilbud på produkter. Og hvis du formår at gøre dine e-mails relevante for modtageren, vil de ofte opleve det som en god service at få leveret godt indhold direkte i indbakken - uden at skulle lede efter det selv.

E-mail marketing har gennem de senere år udviklet sig hurtigt, så du i dag kan automatisere e-mail flows og personliggøre dine e-mails. Det har gjort denne form for markedsføring endnu mere relevant og effektiv. Ved at målrette e-mails til dine forskellige målgrupper, rammer du endnu mere præcist på relevans og værdi. Og det skaber loyalitet.

Når dine potentielle kunder f.eks. tilmelder sig til dit nyhedsbrev, har du en unik mulighed for gennem gode e-mails at konvertere dine leads til kunder. Og efter køb kan du opbygge deres loyalitet til din virksomhed ved løbende at kommunikere med dem gennem dine e-mail flows.

Så, hvis du gerne vil skabe mere interesse for din virksomhed blandt dine nuværende og potentielle kunder, er e-mail marketing en god vej at gå. Og særligt i kombination med en strategisk content marketing indsats kan e-mail marketing skabe resultater for din virksomhed.

Vil du i gang med e-mail marketing? Eller vil du gøre endnu mere, end du gør i dag? Så tøv ikke med at kontakte mig på mobil: 5122 1238 eller på jesper@udafboxen.com.

5 simple råd til 
bedre content

01

Undgå at skrive “man” og “sig”, men skriv i stedet “du”, “din og “dig”

02

Undgå for mange fagtermer og egne, indforståede ord og vendinger i dit sprog

03

Skriv samtidig korte, letlæselige afsnit så kunden ikke drukner i sammenhængende tekst

04

Skriv aktivt fremfor passivt. “Vi løser dine problemer” i stedet for “Dine problemer løses af os”

05

Dine overskrifter skal indeholde keywords og samtidig være sigende og fængende