Facebook Annoncering

Virker annoncer på Facebook overhovedet?

Det korte svar er: Ja, det gør det for rigtig mange!

Det lidt længere svar er, at det kommer helt an på, hvilken type virksomhed, du har, og hvem du henvender dig til. Facebook annoncering er en helt unik mulighed for at nå ud til meget specifikke målgrupper, og du kan gøre det væsentligt billigere, end hvis du annoncerer på Google. Og så er Facebook en oplagt platform, hvis du ønsker at skabe bedre kendskab til din virksomhed - den altafgørende Brand Awareness.

Fordi Facebook har så mange brugere, har de enorme mængder data. Den data kan man bruge til at oprette superspecifikke målgrupper, der matcher dine ønskede kundegrupper meget præcist. Det betyder, at du ikke spilder penge på, at annoncere mod grupper, der ikke er relevante for din virksomhed.

En anden fordel ved Facebooks målgrupper er, at du kan eksperimentere med annoncer rettet mod nye, potentielle kundegrupper. Med fuldstændig selvvalgte budgetter og tidsperioder for annoncerne, kan du derfor med relativt få midler undersøge nye målgruppers interesse i dit produkt. Jeg hjælper dig gerne med strategien for, hvordan du undersøger potentialerne i markedet.

Der er mange muligheder for annoncetyper på Facebook. Så uanset om du ønsker at indsamle flere subscribers til dit nyhedsbrev, sælge konkrete produkter eller få folk til at tilmelde sig et event, så findes der en annoncetype, der passer præcis til dit behov.

Hvis du gerne vil igang med Facebookannoncering, sørger jeg for, at annoncerne skrives i et sprog, der matcher virksomheden “tone”, at målgrupperne tilpasses, og at vi vælger den rigtige annoncetype. Alt det er afgørende for, at du får den største effekt af annoncerne - og dermed dine penge.

Skal jeg hjælpe dig med din Facebookannoncering? Så skriv eller ring til mig på mobil: 5122 1238 eller på jesper@udafboxen.com

5 simple råd til 
bedre content

01

Undgå at skrive “man” og “sig”, men skriv i stedet “du”, “din og “dig”

02

Undgå for mange fagtermer og egne, indforståede ord og vendinger i dit sprog

03

Skriv samtidig korte, letlæselige afsnit så kunden ikke drukner i sammenhængende tekst

04

Skriv aktivt fremfor passivt. “Vi løser dine problemer” i stedet for “Dine problemer løses af os”

05

Dine overskrifter skal indeholde keywords og samtidig være sigende og fængende