Content Marketing

- Skab værdi med godt indhold

Du skal købe et nyt produkt.

Går du ned i butikken og spørger en medarbejder om fordele og ulemper? Eller googler du produktet og undersøger tingene selv?

I dag går rigtig mange med den sidste løsning. Godt content har i mange tilfælde erstattet besøget i den fysiske butik, og derfor er det afgørende, at du leverer indhold på din hjemmeside, der har en reel værdi for dem, der besøger din side.

Lige meget om du har en webshop, en blog eller noget helt tredje, så er kvaliteten af dit content - både tekster, billeder, video og lyd - afgørende for, at kunderne vælger din side frem for konkurrenternes. Og jo længere tid de bruger på din side, jo større værdi, dit indhold har for dem, jo oftere vil de vælge dig og din virksomhed.

Content Marketing dækker som sagt over alle typer indhold. Og det er en god ide, at tænke strategisk i dine valg. Typen af indhold skal passe til din virksomheds identitet og udtryk, og så er det en rigtig god ide at bruge flere former. En tekst er f.eks. bedre med billeder og en video kan sige mere om dig og din virksomhed end en hel roman.

Når jeg hjælper virksomheder med Content Marketing, går jeg ud fra en filosofi om, at indholdet skal skræddersys til virksomhedens værdier, målgrupper og målsætninger. Alt dette er med til at strømline indholdet til netop dig og din forretning, og det giver en bedre brugeroplevelse for dine nuværende og potentielle kunder, at alt dit content er sammenhængende og meningsfuldt.

Kort fortalt handler Content Marketing om at skabe værdi for dine kunder, og hjælpe dem med at tage beslutningen om at købe netop dit produkt eller ydelse. Og det gør du med godt indhold! 

Vil du videre med din Content Marketing indsats? Så tøv ikke med at kontakte mig på mobil: 5122 1238 eller på jesper@udafboxen.com

5 simple råd til 
bedre content

01

Undgå at skrive “man” og “sig”, men skriv i stedet “du”, “din og “dig”

02

Undgå for mange fagtermer og egne, indforståede ord og vendinger i dit sprog

03

Skriv samtidig korte, letlæselige afsnit så kunden ikke drukner i sammenhængende tekst

04

Skriv aktivt fremfor passivt. “Vi løser dine problemer” i stedet for “Dine problemer løses af os”

05

Dine overskrifter skal indeholde keywords og samtidig være sigende og fængende