Turisme

Når man bl.a. har været salgs- og marketingchef for både Visit Sweden samt Østrig Turistbureau og ydermere har været turistchef for Sorø og turistkoordinator for Guldborgsund Kommune så gør det, at jeg byder ind med følgende:

Cykelturisme Afvikling af busture med lokale aktører på Sydhavsøerne samt busbranchen fra hele Danmark Tilbudsudregning på ture til bl.a. Sydhavsøerne til grupper, touroperatører, foreninger o.m.a Opsætning af kampagner (bl.a. online), men også ude i marken/roadshow i Danmark mm.

Jeg kan med denne erfaring og mine ydelser inden for digital markedsføring derfor tilbyde alle former for turistattraktioner, campingpladser m.m. at hjælpe med jeres branding og opmærksomhed - både online og ude i marken. Jeg tror nemlig på, at de bedste resultater opnås gennem en balanceret indsats mellem det digitale og det fysiske.

Hvis jeg skal være jeres mand i arbejdet med at skabe opmærksomhed og omsætning til virksomheden, vil I opleve, at jeg lægger mig i selen for at få det hele til at spille sammen. Når den digitale markedsføring er til stede sammen med den fysiske tilstedeværelse rundt om i landet, vil vi sammen kunne skabe resultater.

Vil du videre herfra eller høre mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at kontakte mig på mobil: 5122 1238 eller på jesper@udafboxen.com

5 simple råd til 
bedre content

01

Undgå at skrive “man” og “sig”, men skriv i stedet “du”, “din og “dig”

02

Undgå for mange fagtermer og egne, indforståede ord og vendinger i dit sprog

03

Skriv samtidig korte, letlæselige afsnit så kunden ikke drukner i sammenhængende tekst

04

Skriv aktivt fremfor passivt. “Vi løser dine problemer” i stedet for “Dine problemer løses af os”

05

Dine overskrifter skal indeholde keywords og samtidig være sigende og fængende