Om Jesper

Giraffen

Når man til et kursussted bliver bedt om at sende sine afgangspapirer fra en videregående uddannelse (og man er uddannet Lager & Transportarbejder i 1984) - samt 30 år som autodidakt indenfor turist- og rejsebranchen, så kan man kun smile, når man trykker på send.

Men især de tre årtier, hvor jeg har arbejdet med salg, markedsføring, events, messer, sponsorater og meget andet af det sjove indenfor turist- og rejsebranchen, har jeg været drevet af salg, markedsføring og ikke mindst synlighed med skæve vinkler - og samtidig også med, at holde styr på min til tider krøllede hjerne (det er det man i en ansøgning kalder ”god til at holde boldene i luften).

Jeg er lykkelig gift med Susanne og har fire sambragte børn, der alle er fløjet fra reden.

Jeg har boet både i Jylland samt i København og vendte i 2017 tilbage til Nykøbing Falster, hvor jeg er født – og hvor vi i dag bor i en landsby tæt på Nykøbing. På landet er der længere mellem husene, så jeg kan spille al det 80er musik, så højt, som jeg har lyst til. I hvert fald indtil køerne kommer ind fra marken og beder mig skrue ned!

Og...

Jeg taler tre sprog og forstår fem.

I min fritid har jeg jeg været tjener i 10 år på Cafe Espersen i Dragør samt i Nykøbing Falster Revyen på Nykøbing F. Teater.

Har ligeledes lavet 80'er fester i 10 år i Nykøbing F. (hvor jeg håbede på, at der kom 50 gæster, men hvor der over alle årerne kom over 7000 gæster). Pyha:-)...

Motto: ”Så længe det ikke er plat, er jeg på”.

5 simple råd til 
bedre content

01

Undgå at skrive “man” og “sig”, men skriv i stedet “du”, “din og “dig”

02

Undgå for mange fagtermer og egne, indforståede ord og vendinger i dit sprog

03

Skriv samtidig korte, letlæselige afsnit så kunden ikke drukner i sammenhængende tekst

04

Skriv aktivt fremfor passivt. “Vi løser dine problemer” i stedet for “Dine problemer løses af os”

05

Dine overskrifter skal indeholde keywords og samtidig være sigende og fængende